Verkooppunten
Landelijke dekking
Uw G-Truck verkooppunt:
Huva Eersel BV
Meerheide 2 Eersel
Tel: 0497-531180

Huva Eersel BV

Onze hoofdvestiging AllParts Huva Eersel heeft niet alleen een magazijnfunctie en balieverkoop, maar ook een grote werkplaats. In deze werkplaats verrichten wij werkzaamheden als onderhoud en reparatie aan truck & trailer, maar ook aan kleinere bedrijfs- en personenauto’s. Buiten deze werkzaamheden hebben wij hier ook nog een remmen- en elektrawerkplaats en kunnen wij hydraulische slangen en remleidingen maken.

Visie & Missie

Onze visie
Wij zijn de marktleider in onze regio, omdat wij voor onze klanten dé strategische partner zijn op automotive gebied. Onze klanten vertrouwen op onze ondersteuning.

Onze missie
Wij bouwen aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Wij begeleiden hen naar een wederzijds succesvolle en positieve toekomst door middel van ons totaal leveranciersconcept.

Onze kernwaarden:

PRAKTISCH (doelgericht)
Met onze praktische instelling en technische ondersteuning helpen wij u snel en doeltreffend op weg. Wij staan voor duidelijkheid in oplossingen. PROFESSIONEEL (zakelijk)

Wij bouwen aan vertrouwen door onze inzet, kennis en ervaring. Wij weten wat er bij u leeft en met onze frisse aanpak gaan wij voor resultaat.

VOORUITSTREVEND (modern)
Huva staat open voor kansen en mogelijkheden en grijpt die met beide handen aan. Ons aanpassingsvermogen maakt ons ook voor de toekomst úw leverancier.

KLANTGERICHT (vriendelijk)
Wij gaan voor een positieve en wederzijds succesvolle relatie. Uw tevredenheid is ons doel.


VESTIGING INFO

Openingstijden

 • Maandag:
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag:
  08:30 - 17:30
 • Woensdag:
  08:30 - 17:30
 • Donderdag:
  08:30 - 17:30
 • Vrijdag:
  08:30 - 17:30
 • Zaterdag:
  08:30 - 12:30
 • Zondag:
  Gesloten