Waarom PartsXpert
Samen verder!

PartsXpert levert u gemak en snelheid

Als truck- trailer reparatie werkplaats is een snelle doorlooptijd van het onderhoud aan uw wagenpark of dat van uw klant essentieel. 

Het eenvoudig en snel beschikken over de juiste onderdelen is dan van belang. 

PartsXpert is het grootste grossiers netwerk voor truck en trailer onderdelen in Nederland. Kan u hierbij uitstekend ondersteunen. Door onze uitgebreide service en het brede assortiment  is PartsXpert de uw aangewezen partner. 

PartsXpert grossiers werken met een A-merk producten en kunnen u ook uitstekende matching quality leveren.  Door het enorm brede assortiment en de landelijke dekking is het mogelijk u snel te voorzien van de juiste onderdelen. 

Full Range

PartsXpert gelooft in het one-stop-shop principe. Daarom proberen wij een zo uitgebreid mogelijk productpakket te hebben, zodat we alles kunnen leveren wat een reparatiewerkplaats nodig heeft.

» Alles voor truck, trailer & bus

Aandrijving, vering, transmissie, carrosserie, beremming, accessoires

» Alles voor in de werkplaats

Poetspapier, chemicaliėn, zeep, bezems, werkkleding, veiligheidsproducten

» Alle klein materialen

Bouten & moeren, elektrisch aansluitmateriaal, kabelbundelbandjes, boren

» Alle gereedschappen

Handgereedschappen, werkplaatsequipement, diagnose-apparatuur

 Bij al deze producten staat kwaliteit voor PartsXpert hoog in het vaandel. Wij leveren alleen A-merken, zowel OE als matched quality.

 Full Service

Via onze 19 filialen kunnen wij overal in Nederland dagelijks leveren. Elk filiaal heeft een servicegraad van tenminste 95% en wordt elke nacht beleverd vanuit het centrale magazijn.

Hierdoor kunnen wij onze klanten leveren naar wens & behoefte. Als klant bepaalt u hoe snel het benodigde onderdeel bij u is. Door ons flexibele logistieke concept kunnen wij u betrouwbaar van dienst zijn.