Partners
Betrouwbare partners binnen het netwerk

PARTNERS

Het PartsXpert netwerk werkt samen met bekende partners uit de branche. 
De volgende partners zijn onderdeel van de PartsXpert samenwerking.

TotalEnergies

TotalEnergies smeermiddelen en brandstof, vraag naar de mogelijkheden om uw motor te laten controleren door een speciale olie analyse. Noem het een medisch rapport van uw motor. 

TotalEnergies Lubricant opzoek site

Wilt u weten welke olie er voor uw voertuig geschikt is, of koelvloeistof, klikt u dan op deze link, op basis van uw kenteken en type voertuig kan krijgt men een keurig overzicht welk product voor uw voertuig geschikt is. 

Bovemij

Goed verzekerd op weg, vraag naar de mogelijkheden die Bovemij u kan bieden als transporteur.
 

ECOsetting

Meer vermogen en meer rendement per liter brandstof, vraag naar de mogelijkheden om uw software aan te passen in uw truck. In samenwerking met ECOsetting.
 

CSN Nederland

WIJ ZIJN CSN AANDRIJFASSEN NEDERLAND

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd. CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie.

SNEL, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

Met onze ervaring in de branche en als betrouwbare partner in techniek op zowel revisie gebied als productie, weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. In Roosendaal staat een hypermoderne fabriek met unieke machines en vakkundig opgeleide medewerkers voor u klaar om, indien gewenst binnen 4 uur, een nieuwe of gereviseerde aandrijfas te produceren.

STILSTAND TOT EEN MINIMUM BEPERKEN

Stilstand van uw wagenpark kost geld. Of u nu met het voertuig in een werkplaats staat of u staat met pech onderweg. Wij zorgen dat uw aandrijfas binnen 4 uur ter plaatse is of met nachtlevering de volgende morgen voor 08.00u. Zodra het voertuig gestrand is kunnen wij aan de slag: één belletje is genoeg.

WIJ WETEN WAAR WE AAN WERKEN

Onze passie voor techniek ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren en de snelheid waarmee we dat doen. Voor het produceren van uw aandrijfas hebben wij de oude niet op voorhand nodig. Het chassisnummer (VIN) is voor ons voldoende.

De Meeten 58, 4706 NH, Roosendaal
T: 088 276 20 20
E: info@csnaandrijfassen.nl

U kunt ook direct een aanvraag doen voor een nieuwe aandrijfas, klik hier