Verkooppunten
Landelijke dekking
Uw G-Truck verkooppunt:
Revon
Einsteinstraat 6 Hillegom
Tel: 0252-521950

Revon

Revon staat voor REVisie ONderneming. Sinds de oprichting in 1972 zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier in de breedste zin des woords op het gebied van onderdelen en techniek voor verschillende doelgroepen.

De geschiedenis van REVON begint in 1972. In oktober van dat jaar besluit Hen Otte een eigen bedrijf op te zetten voor de revisie en reparatie van startmotoren en dynamo’s. Die allereerste activiteit is nog terug te vinden in de naam van het bedrijf: REVON is namelijk een afkorting van REVisieONderneming.

Het grote vakmanschap waarmee REVON zijn werk doet en de uitstekende service trekken al spoedig de aandacht van garages en automobielbedrijven in de regio. De hoeveelheid werk die dat oplevert, maakt uitbreiding op korte termijn noodzakelijk.

In 1976 verhuist REVON voor het eerst naar een nieuwe locatie. Bij die gelegenheid wordt het dienstenpakket uitgebreid met dieseltechniek. Maar daar blijft het niet bij. Het einde van de jaren zeventig en het begin van de jaren tachtig geven een explosieve groei te zien in de technische ontwikkelingen binnen de automobielindustrie. Op die ontwikkelingen anticipeert REVON door uitgebreid te investeren in kennis en nieuwe apparatuur. REVON groeit gestaag en na een aantal jaren begint ook deze behuizing te klein te worden. In 1992 verhuist REVON naar de huidige locatie.

Magazijn & logistiek

Revon bezit een zeer breed assortiment van meer dan 70.000 verschillende onderdelen. Deze artikelen zijn direct beschikbaar vanuit ons gestructureerde magazijn. U vindt bij ons juist de artikelen die stilstand tot een minimum beperken. Wij begrijpen dat uw materieel niet stil mag staan: Dankzij moderne automatisering levert Revon snel, accuraat en uit voorraad. Bestellingen worden dagelijks meerdere keren door onze eigen bezorgdienst afgeleverd.

Productie:

Voor maatwerk beschikken wij over artikelen waarmee Revon klantspecifieke onderdelen voor u maakt. Denk hierbij aan besturingselectronica, kabelbomen, dieselinspuitleidingen en lagedruk brandstof- en olieslangen alsook de assemblage van diverse soorten hogedruk slangen voor hydrauliek, remsystemen (met goedkeuring), stuurbekrachtiging en airconditioning. Ook hier denkt Revon met u mee: Voor deze producten geldt meestal: Klaar terwijl u wacht.

Werkplaats:

In de diverse werkplaatsen repareren en reviseren onze specialisten uw onderdelen. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en originele onderdelen. Zo bieden wij oplossingen op het gebied van electra en installatie, benzine- en dieseltechniek, rem- en frictieservice en hydrauliek. Ook voor de installatie kan een beroep op deze werkplaatsen worden gedaan. U wordt snel en efficiënt op weg geholpen.

VESTIGING INFO

Openingstijden

 • Maandag:
  08:00 - 17:30
 • Dinsdag:
  08:00 - 17:30
 • Woensdag:
  08:00 - 17:30
 • Donderdag:
  08:00 - 17:30
 • Vrijdag:
  08:00 - 17:30
 • Zaterdag:
  08:00 - 12:00
 • Zondag:
  Gesloten